ANNONS

DENNA VECKA

Gabriel Pålsson

ANNONS

ANNONS

Det finns ett par tillfällen eller ögonblick som är väldigt speciella. När man får barn och när man gifter sig brukar vara höjdpunkten för många människor. Vilket framförallt när det gäller bröllop vanligtvis betyder att man faktiskt gör sig extra fin eller lägger ner väldigt mycket pengar på det.
 
klanning3
 
När det kommer till bröllopsklänningen brukar det vara en sådan sak som man vanligtvis är villig att lägga ner väldigt mycket pengar på. Den ska vara vacker och väldigt speciell men det är en del som kanske tar det hela lite väl långt. I filmen man får se nedanför visas 10 olika bröllopsklänningar upp och man kan verkligen se att en del av dem inte var helt genomtänkta.
 
klanning1
 
En del av dem kanske kunde varit otroligt vackra med lite justeringar men det är inte alltid enkelt att veta vart gränsen går mellan det udda och det normala.
 
klanning7
 
I det här fallet är alla 10 bröllopsklänningarna udda, något man inte ser speciellt ofta.
 
klanning4
 
Många av dem måste vara otroligt jobbiga att ha på sig men en del kanske är lite väl enkla.
 
klanning6
 
Du kan själv avgöra vad du tycker om de olika bröllopsklänningarna och om du själv skulle haft på dig dem efter att ha sett filmen.
 
klanning2
 
Vi tycker kanske att en del av kvinnorna valde bröllopsklänningar som inte riktigt fungerade för ett bröllop men som med allt annat så är smaken subjektiv.
 
klanning5
 
Du kan se videon med de 10 udda bröllopsklänningarna nedanför:
 

 
Även om man själv kanske inte skulle ha haft på sig de här klänningarna, finns det nog någon i ens närhet som skulle vilja ha på sig dem. Men vad tycker du, är det här något du själv skulle vilja ha på dig när du gifter dig, eller byta ut den du hade när du gifte dig?
 
Dela gärna vidare om har någon vän du tror skulle kunna passa i dessa snygga klänningar!
 
Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

Posted in noje Underbart
at 2018.02.24
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST