ANNONS

DENNA VECKA

Gabriel Pålsson

ANNONS

ANNONS

48-åriga Melissa Kurtz som kommer från den amerikanska delstaten Florida, körde sin 13-åriga dotter Harper till en skönhetstävling då något konstigt hände. För under den 45 minuter långa körningen blev Harper uttråkad, som alla tonåringar blir, så hon började ta selfies för att underhålla sig själv.
 
melissa
 
Det var dock en hel månad senare innan hon skulle upptäcka något på bilderna hon hade tagit. Något som gjorde att kalla kårar gick genom märg och ben. När hon visade sin mamma fick hon precis samma känsla som den 13-åriga dottern hade.
 
För kusligt var det men också väldigt konstigt. För den ena bilden är helt normal och det finns inget som helst konstigt med den. Vilket gjorde det hela ännu mera skrämmande då det här faktiskt kan vara beviset på att det finns spöken.
 
melissa
 
När hon dock kollade på den andra bilden, såg hon och mamman något som de inte kände igen. Det verkade som om det fanns en tredje person i bilen. Något som det inte fanns utan den här personen var helt okänd för både mamman och dotter.
 
melissa1
 
Harper berättar om händelsen:
”Jag var verkligen chockad, extremt chockad när jag såg det. Jag sprang in till det andra rummet där det satt några vänner och sa “du måste se detta”. Alla var verkligen förvånade”.
 
melissa3
 
Tidningen The Daily Mail tog in ett medium som på något sätt skulle kunna förklara det som inte gick att förklara. Mediet menade att pojken på bilden ville varna Melissa om att använda bilbältet. Något som Melissa kan känna igen sig i.
 
Hon säger:
”Det är något jag påminner min dotter om hela tiden, varje gång vi åker någonstans”.
 
Det finns många som hävdar ett bilderna är manipulerade men än så länge kan ingen visa hur de skulle ha blivit det. Men vad tror du, är det verkligen ett spöke på bilden eller inte?
 
Dela gärna vidare för att se vad dina vänner och familj tror!
 
Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

Posted in Underbart
at 2018.02.26
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST