ANNONS

DENNA VECKA

Gabriel Pålsson

Februari 25, 2018

ANNONS

ANNONS

Det är nog ytterst få som inte någon gång under sin ungdom försökt att gömma sprit från sina föräldrar. Man får nog nästan säga att alla har gjort det vid ett eller annat tillfälle. Det är helt enkelt något som ungdomar har gjort ända sedan man införde en åldersgräns på drickandet.
 
Många av oss har nog också åkt dit och fått rejäla utskällningar, kanske även sett hur spriten hälls ut eller istället dricks upp av föräldrarna. En del gånger klarar man det och lyckas gömma spriten ordentligt.
 
Föräldrar hanterar även det här helt olika, en del blir rosenrasande och andra blir lite besvikna men alla reagerar på något sätt och vis.
 
16-åriga Elaine från Texas fick dock uppleva något som nog ingen har upplevt tidigare.
 
elaine
 
När hon var på en utflykt i South Padre dök ett väldigt ovanligt meddelande upp från hennes pappa i hennes telefon. Meddelandet börjar väldigt snällt och helt oskyldig, bara en pappa som vill se att allt har gått bra.
 
elaine2
 
Men det visar sig istället att pappan har hittat sin 16-åriga dotters spritgömma och säger i meddelandet:
 
“Hej, jag hoppas att du har en härlig tid ute vid kusten. Jag vet att South Padre är vackert”, säger pappan i klippet som Elaine senare lagt ut på Twitter:
 
“När du kommer hem skulle jag vilja prata med dig om den här”, fortsätter pappan och håller upp en flaska med sprit.
“Jag vet inte om det är något som ramlat ur en strumpa, för den låg i din strumplåda. Vi hörde på nyheterna att folk brutit sig in i hus och gömt whiskeyflaskor.
 
Så om det är fallet behöver vi ringa polisen. Men om du har en annan förklaring kanske du kan berätta den för oss när nu kommer hem. Älskar dig tjejen, hej då”, fortsätter han.
 

 
Här har vi en pappa med humor, han hantera det bra ändå kan vi tycka, man får nog undra hur det gick för Elaine, om hon fick en utskällning eller inte men roligt är det i alla fall, eller hur?
 
Dela gärna vidare till en vän som behöver sig ett gott skratt!
 
Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

Posted in noje Underbart
at 2018.02.25
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST