ANNONS

DENNA VECKA

Gabriel Pålsson

Februari 27, 2018

ANNONS

ANNONS

Ibland gör man roliga misstag man kanske inte alltid tänker på men som tyvärr kan leda till en del pinsamheter. Det var också vad 18-åriga Shelby Donovan fick uppleva efter att hon misstagit en present för att vara en sexleksak. Något man kanske inte vill göra på julafton framför hela familjen.
 
För mamman, Kerry Roberts, hade inte alls köpt en sexleksak till sin dotter, även om den faktiskt påminde om den vid en först glans. Hon ville däremot hitta och ge sin dotter en bra julklapp som hon kunde ha nytta av. Shelby kunde dock först inte se vad det var för något utan insåg det först efteråt.
 
dildo1
 
Man måste nog dock säga att det kanske inte är det enklaste att se skillnad på den här mugghållaren och en dildo. Framförallt om man aldrig har sett en mugghållare som ser ut på det här sättet. Så man kanske kan förstå 18-åringens reaktion på gåvan hon hade fått av sin mamma.
 
Mamman däremot blev förskräckt över vad hennes dotter trodde att hon hade köpt. Det var inte alls meningen att den skulle misstas för något annat. Det blev också väldigt pinsamt under en tid efter att Shelby kläckt ur sig det hela framför omkring 30 familjemedlemmar.
 
dildo2
 
Men det blev lite mer pinsamt än så, för Shelby mormor hade sagt ”Affärs lik på dagen och roligt på kvällen”, då blev det om möjligt än mer pinsamt. Man får nog säga att det under en period nog var svårt för familjemedlemmarna att hålla sig för skratt, eller vad tror du?
 
Vi tycker dock det här var en helt utmärkt gåva att ge till sin dotter och framförallt för att det i efterhand måste varit en väldigt rolig historia att berätta!
 
Dela gärna vidare om du likt oss tyckte det var ett väldigt roligt misstag att göra!
 
Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

Posted in noje Underbart
at 2018.02.27
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST