ANNONS

DENNA VECKA

Gabriel Pålsson

ANNONS

ANNONS

En del verkar leva med uppfattningen om att hundar har dåligt minne men det stämmer verkligen inte. De glömmer inte bort ägare eller sin familj bara för att de inte sett dem på ett tag, oavsett vad man tror.
 
De här två hundarna är ett klart bevis på detta.
 
Pam Corvin var i den lokala affären och handlade då hon såg något som omedelbart fångade hennes uppmärksamhet. Två nästan identiska hundar rusar mot varandra och hälsade, de såg helt överlyckliga ut. Nästan som om de känt varandra hela livet.
 
syster1
 
Men när Pam gick fram och pratade med hundarnas ägare visade det sig att de aldrig träffats tidigare, hundarna var främlingar för varandra. Men då uppstod frågan varför de betedde sig som om de var bästa vänner?
 
Till en början förstod vare sig Pam eller ägarna någonting men när de började prata med varandra om hundarnas bakgrund upptäckte det något osannolikt. Båda hundarna hade adopterats från Ryssland och hade till och med flugits över till USA på samma plan.
 
Båda hundarna hade i sina öron tatueringar som visade var det kom ifrån och ägarna upptäckte till sin förvåning att märkningen var helt identiska. Hundarna var syskon.
 
syster2
 
Trots att det gått över ett år sedan de sågs senast, kände de omedelbart igen varandra. Om man ska döma från hur de beter sig mot varandra nu, hade de troligtvis en väldigt fin relation sedan tidigare.
 
Pam filmade händelsen och la upp klippet på Facebook och har vid skrivande stund setts av fler än 3 miljoner människor. I en kommentar till videon berättar hon även att återföreningen pågick i en halvtimma och att ägarna bytte nummer med varandra.
 
Så man får hoppas att det inte var sista gången de träffades!
 
Du kan se återföreningen nedanför:
 

 
Ibland är ödets nycker väldigt lustiga, två hundar, två syskon, samma plan och samma stad, helt fantastiskt eller hur?
 
Dela gärna vidare för att visa att hundar kommer ihåg mycket längre än vad man kan tro!
 
Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

Posted in noje Underbart
at 2018.02.25
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST