ANNONS

DENNA VECKA

Gabriel Pålsson

ANNONS

ANNONS

Taylor och Danielle är inte något vanligt par utan tvärtom är de ett bevis på att äkta kärlek verkligen finns och att den kan vara livslång. För vad den här bilden på paret inte berättar är vad som döljer sig bakom bilden och det är väldigt mycket.
 
taylor
 
På bilden ser de ut som ett helt vanligt par och de träffade redan på högstadiet och har hållit ihop sedan dess, Taylor är dock något av en risksökare. Något som fick honom att söka till den amerikanska armén där han tjänstgjorde som minröjare.
 
Men år 2012 så trampade Taylor på en av de minorna han var avsedd att röja bort, något som händer oftare än vad man tror. Det lämnade honom med ett svårt handikapp, då han både förlorat båda armarna och båda benen.
 
taylor1
 
Många par hade nog fallit isär efter en sådan hemsk olycka, men inte Danielle och Taylor som tvärtom blev starkare än de någonsin varit. Efter 9 år tillsammans så friade Taylor äntligen till Danielle som självklart svarade ja på den största frågan hon fått.
 
Men att det här inte är något vanligt par märker man väldigt fort då de faktiskt har gått genom alla de hinder som man annars inte kan förvänta sig att ett förhållande ska klara av.
 
Du kan se deras historia, fylld med både lycka och sorg i filmen nedanför:
 

 
Vad tycker du, visst är det här ett stort bevis för att både livslång och äkta kärlek verkligen finns, eller hur?
 
Vi tycker nog att det här är, trots sin tragik, en av de vackraste historierna vi har hört!
 
Dela gärna vidare om du likt oss tycker det här är helt fantastiskt att Danielle och Taylor kan hålla ihop efter allt som har hänt!
 
Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

Posted in noje Underbart
at 2018.02.24
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST