ANNONS

DENNA VECKA

Gabriel Pålsson

ANNONS

ANNONS

Det har gått över 40 år sedan Dolly Parton släppte den berömda låten ”Jolene” men det är trots allt en väldigt berömd låt fortfarande. Den är omtyckt av nästan alla som hört den och dessutom är det regelbundet olika artister som gör ”covers” på den.
 
Om man dessutom gillar countrymusik är ”Jolene” nästan en låt som man måste älska även om det såklart finns undantag som inte uppskattar låten. Men även de som faktiskt inte är jätteförtjusta i den tycker om låten i den här versionen.
 
jolene1
 
Miley Ciruz är Dolly Partons guddottern och tillsammans gjorde de ett uppträdande på The Voice och resultatet var helt uppenbart redan från början. Men det finns något som man vanligtvis inte brukar höra i kombination med Dolly Parton och Miley Ciruz och det är en capella-grupp.
 
För även om Miley Ciruz och Dolly Parton lyckas med ett fantastiskt resultat själva när de tillsammans sjunger ”Jolene”, är det ingenting mot hur bra det blir när capella-gruppen Pentatonix börjar sjunga.
 
jolene2
 
Man kan nästan inte be om något bättre resultat än det här faktiskt och dessutom får man höra den välkända låten ”Jolene” direkt från Dolly Parton. Dessutom får man en kombination med både Pentatonix och Miley Cirus som är helt oslagbar.
 
Om du likt oss tycker om den här låten bör du titta på videoklippet nedanför:
 

 
Så vad tyckte du om deras gemensamma framträdande, blev det extra speciellt då Pentatonix börjar att sjunga med?
 
Vi tycker nog det här är den bästa tolkningen av ”Jolene” än så länge eller åtminstone som vi har hört, men håller du med oss om detta eller tycker du annorlunda?
 
Dela gärna vidare för att se vad dina vänner tycker om den här kombinationen!
 
Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

Posted in noje Underbart
at 2018.02.27
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST