ANNONS

DENNA VECKA

Gabriel Pålsson

ANNONS

ANNONS

Att bli förälder är ett av livets största ögonblick och det är nog ett ögonblick som få glömmer bort under resten av livet. Dock är det mycket arbete som krävs för att allt ska bli rätt och man upptäcker fort att tiden sällan räcker till.
 
Att både ha barn och samtidigt försöka ha ett ordnat liv, kräver oftast väldigt mycket av både mamman och pappan. Samtidigt finns det också mycket man kan göra för att underlätta för varandra.
 
Det var också precis vad Emely Webber ville visa med bilden hon publicerade på en Facebook sida.
 

 
Hon skrev samtidigt:
”Äkta kärlek är att torka hennes hår samtidigt som hon ammar då du inte har så mycket tid, kan du på det här sättet slå två flugor med en smäll”.
 
Det här visar verkligen hur man faktiskt kan underlätta livet för varandra samtidigt som man har ett barn, genom att hjälpas åt och tillsammans lösa vardagspusslet.
 
Emily skrev även:
”Den bästa biten är att jag inte frågade utan han erbjöd sig att göra det frivilligt. Kan inte bli bättre än så här. Pappor anteckna det här då varje mamma vill ha en gentleman”.
 
emily
 
Det kanske inte är hela världen men det här ögonblicket från en familjs vardag kan visa mycket av vad man kan och borde göra för varandra. Vardagspusslet kräver både tid och energi men framförallt måste man göra allt man kan för att tillsammans klara av arbetet.
 
Men vad tycker du, hur hade du känt om din make erbjöd sig att torka ditt hår samtidigt som du ammade, hade du uppskattat det eller inte?
 
Vi tror nog att de allra flesta hade uppskattat att få frågan åtminstone.
 
Dela gärna vidare för att visa vad man kan göra för att underlätta livet för varandra!
 
Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

Posted in noje Underbart
at 2018.02.24
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST