ANNONS

DENNA VECKA

Gabriel Pålsson

Februari 26, 2018

ANNONS

ANNONS

Jeffrey Shultz är en väldigt speciell person, han har nämligen vare sig rakat eller klippt sig på nästan 20 år. Något som gjort att han nästan ser vildvuxen ut och tankarna när man ser honom leder mot en man som varit borttappad i skogen under halva sitt liv.
 
Vilket också var precis vad hans hustru Lori kände, som nu tyckte att det var dags för honom att fixa till sig och börja se ut som en levande person igen och inte en hemlös hon dragit in från gatan.
 
Det kan vara svårt ibland att få en person att göra en ”make-over” men i det här fallet var han faktiskt villig, det krävdes en massa övertalande men till slut förstod Jeffrey vad han fru menade.
 
jeffrey1
 
Så han fick möjligheten att få en make-over på programmet The Rachel Ray show, något som gjorde det möjligt för honom att gå från skogshuggare till oigenkännlig. Inte ens han själv skulle komma att känna igen personen han såg i spegeln och det gjorde inte heller hans fru.
 
jeffrey2
 
Man får inte glömma bort att ingen av dem sett hur Jeffrey verkligen såg ut under allt hår, på över 20 år. Även med ett väldigt bra minne så blir det svårt att komma ihåg vad som en gång i tiden dolde sig därunder.
 
Du kan se klippet från The Rachel Ray show nedanför:
 

 
Vad tycker du, kunde du se att det var samma person när han kom ut igen? Det var något som vi inte kunde då han ser helt annorlunda ut och vi tycker att förvandlingen är total. Hans fru var överlycklig och han själv såg relativt stolt ut, eller vad tycker du?
 
Dela gärna vidare för att visa vad som kan dölja sig under 20 års skägg- och hårväxt!
 
Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

Posted in noje Underbart
at 2018.02.26
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST