ANNONS

DENNA VECKA

Gabriel Pålsson

ANNONS

ANNONS

Ett förhållande är ett partnerskap som måste bygga på tillit annars fungerar det helt enkelt inte. Något som också händer då man upptäcker att ens partner faktiskt inte alls ser på ett förhållande på samma sätt som man själv gör. Vilket också kan påverka framtida förhållanden på ett negativt sätt.
 
Har man någonsin blivit utsatt för otrohet, där man upptäcker att ens partner haft en annan vid sidan om, kan man enkelt bli kontrollerande och väldigt svartsjuk. Men ibland vet man bara att något är fel och då kan det självklart bero på flera saker, ibland är det dock otrohet.
 
Den här mannen, som man får se i klippet nedanför, misstänkte att hans fru var otrogen mot honom med en annan man. Han funderade länge på hur han skulle göra och hur han skulle kunna få sina misstankar bekräftade. Det tog lång tid men till slut insåg han att han var tvungen att få reda på sanningen.
 
otrogen1
 
Han satte upp en övervakningskamera, dold i vardagsrummet, för att se vem som kom på besök efter att han själv gått för dagen. Misstankarna var många och det kunde vara alltifrån brevbäraren till en nära vän, men något var fel och han visste helt enkelt att frun var otrogen.
 
Han hade nog aldrig kunnat förvänta sig med vem det i slutändan skulle visa sig att hon var otrogen med. För visst var hans fru otrogen men inte med en annan man och inte heller kunde han till en början se någon komma in genom dörren.
 
För personen hans fru var otrogen med var i huset hela tiden från det att han och som han aldrig misstänkte.
 
otrogen2
 
När han senare tittade på filmen, såg han att så fort han gick började frun att kyssa den kvinnliga hushållerskan. Det var inte precis det han hade förväntat sig.
 
Du kan se filmen från övervakningskameran nedanför:
 

 
Hur hade du reagerat om du sett det här?
 
Dela vidare om du likt oss blev väldigt förvånad över vad mannen upptäckte!
 
Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

Posted in noje Underbart
at 2018.02.24
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST