ANNONS

DENNA VECKA

Gabriel Pålsson

ANNONS

ANNONS

Rusty Johnsson hade under en längre tid märkt att konstiga saker hände i hans lägenhet som inte riktigt hade någon förklaring, åtminstone inte en naturlig sådan. Det förekom konstiga ljud och saker flyttades och han hade helt enkelt en känsla av att något inte stämde.
 
Tillslut blev det vardagligt att upptäcka att något inte fanns där det borde finnas. Saker flyttades och till en början trodde han att själv hade gjort det men glömt bort det. Sedan hände det alldeles för ofta för att det skulle vara normalt.
 
Så han satte upp övervakningskameror i sin lägenhet, för att se vad som egentligen hände i lägenheten, framförallt när han inte var hemma.
 
spoke1
 
Det han fick se gjorde att han omedelbart ville flytta ifrån lägenheten han bodde i och hitta något annat. För det är inte helt naturligt det som händer i lägenheten, det känns snarare som om det finns någon annan som bor i hemmet, som inte borde finnas där.
 
Han hade samma dag han såg filmen varit på arbetet och kommit hem till en lägenhet där saker låg på golvet. Saker som inte legat där när han gick ifrån hemmet. Känslan måste varit otroligt kuslig, då man inte vill uppleva något sådant här någonsin.
 
spoke2
 
Filmen är skrämmande, framförallt om den inte är trickfilmad, då det verkligen verkar finnas en osalig ande i hemmet. Ett spöke som verkar vara av det arga slaget och som inte verkar uppskatta att någon annan bor i det hem han eller hon kallar sitt.
 
Du kan se den läskiga filmen nedanför:
 

 
Hur hade du reagerat om du själv sett något liknande som var filmat i din egen lägenhet, av din egna kamera och med vetskapen att ingen kunnat göra det här mot dig?
 
Dela vidare om du likt oss tyckte det här var otroligt skrämmande!
 
Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

Posted in Underbart
at 2018.02.27
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST