ANNONS

DENNA VECKA

Gabriel Pålsson

ANNONS

ANNONS

31-åriga Silvina Martinez Pintos var hemma en dag och fick syn på när hon kollade på familjens bilder på Facebook. En bild som skulle komma att förändra hela hennes syn på sitt liv och få henne att känna att hon levt i en lögn.
 
Bilden som Silvina reagerade starkt på, var en bild som var tagen enbart veckor innan hon skulle ha fötts. Silvina som kommer från Argentina upptäckte då en väldigt konstig detalj på den bilden. Kvinnan, hon i hela sitt liv trott var sin mamma, var inte gravid eller åtminstone inte visade några som helst tecken på det när hon såg bilden.
 
Vilket var väldigt konstigt då hon borde åtminstone ha varit i 8:de månaden när bilden tog och borde haft några synliga tecken på att hon var gravid. Det var på det här sättet som Silvina fick reda på att hon egentligen var adopterad, något hon inte haft en aning om i hela sitt liv.
 
I ett inlägg på Facebook berättar hon att det var tufft att få reda på det men att hon på något vis alltid har misstänkt det.
 
Hon skriver även i inlägget:
“Nu bekräftade de det hela utan att kunna ge några ytterligare detaljer”.
 
Nu vill hon med hjälp av Facebook hitta sin biologiska mamma. Den enda informationen hon har var att mamman var 16 år gammal när Silvina föddes och att läkaren hette Ricardo Carminatti.
 
silviana
 
Hon skriver:
“Min fostermamma vet ingenting mer eller så vill hon inte berätta något mer och min adoptivpappa har gått bort. Jag vill veta vad som hände. Om de övergav mig eller om de sålde mig, till exempel”.
 
Silvina är inte arg utan söker bara efter svar på alla de många frågorna hon har kring sin bakgrund vem hon egentligen är och varför hon adopterades bort.
 
Hon skriver:
“Jag behöver få veta det här innan jag kan fortsätta med mitt liv och avsluta det här kapitlet som har med min identitet att göra”.
 
silviana2
 
Det måste kännas väldigt konstigt att få reda på att man är adopterad på det här sättet, eller vad tycker du?
 
Dela vidare för att hjälpa Silvina att hitta sin biologiska mamma!
 
Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

Posted in Underbart
at 2018.02.27
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST