ANNONS

DENNA VECKA

Gabriel Pålsson

ANNONS

ANNONS

Det finns gott om olika talang och tävlings realityshower som visas gång på gång, världen över och det blir ett alltmer populärt. För vem har egentligen inte drömt, någon gång under sitt liv, att bli en stjärna av något slag och slå på scen framför tusentals människor.
 
Alla är inte lämpade för att göra det men en del har dolda talanger man kanske inte kunnat tro. Många vet inte ens hur talangfulla de är då det tidigare varit svårt att komma framför någon som faktiskt kan avgöra det. Vad ens familj säger behöver nämligen inte alltid vara sant, något man också märker på de här talangshowerna.
 
Men när den här 10-åriga pojken, Alex Pirvu, gick upp på scenen i tv-programmet ”Next Star” trodde man först att han var alldeles för blyg för att kunna börja sjunga. Han vågade knappt ta ögonkontakt med domarna eller publiken. Något man trots allt kan förstå, även vuxna män och kvinnor har svårt i den här situationen.
 
lat1
 
Trots den första nervositeten så tog det inte lång tid innan den här pojken började känna sig riktigt hemma på scenen. Och att han var nervös är enkelt att förstå, att som 10-åring ge sig på en av Freddie Mercurys klassiska låtar är inte det enklaste.
 
lat2
 
Men när han börjar sjunga ”The Show Must Go On” så slappnar han av och man kan se att han befinner sig i sitt element. Han levererar dessutom en otroligt stark upplevelse både för publiken och domarna som både ser och hör honom.
 
Att den här pojken har begåvning finns det inga tvivel om och du kan själv både höra och se honom i filmklippet nedanför:
 

 
Helt makalöst vilken röst den här 10-åriga pojken har eller vad tycker du?
Vi tycker att det här är något av det mest otroliga vi har sett då lilla Alex inte är mer än 10 år gammal.
 
Dela gärna vidare för att ge Alex det han förtjänar, uppmärksamhet världen över för sin fantastiska röst!
 
Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

Posted in noje Underbart
at 2018.02.26
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST