ANNONS

DENNA VECKA

Gabriel Pålsson

ANNONS

ANNONS

Jennifer hade varit ute tillsammans med sina vänner och trodde helt enkelt att hon var bakfull då hon vaknade upp med huvudvärk. Det är det klassiska symtomet på en bakfylla, tänkte 21-åriga Jennifer Gray.
 
Det visade sig dock vara hjärnhinneinflammation och Jennifer hamnade i en koma som hon aldrig vaknade upp ifrån utan dog kort därpå på sjukhuset.
 
jennifer1
 
Först efter dotterns död fick föräldrarna veta att det rörde sig om en hjärnhinneinflammation och nu vill mamman Edwina Gray varna andra:
”Det kom som en blixt från klar himmel. Det är det värsta som kan hända någon som har barn”.
 
Jennifer gick tredje året på universitetet West of Scottland och i april hade hon haft en ihållande förkylning med hosta och halsont. Den 15 april var hon därefter ute med sina vänner, dagen därpå var dagen hon vaknade upp med huvudvärk.
 
Vare sig Jennifer eller hennes pappa trodde att det var något annat än en helt vanlig bakfylla efter en trevlig kväll ute på stan.
 
Möjligtvis trodde de att förkylningen kanske återkommit efter en kväll av drickande, men de var inte oroliga det minsta. Men vem hade egentligen varit oroligt över en huvudvärk efter att man varit ute och druckit tillsammans med sina vänner?
 
jennifer2
 
Nu har familjen valt att berätta om mardrömmen de tvingats genomlida:
”Hennes symptom var inte typiska för sjukdomen. Hon hade inga utslag. Läkarna sa att de aldrig sett sjukdomen utvecklas så snabbt tidigare. Hon kom in med vaga symtom och några timmar senare var hon död”, säger Jennifers mamma.
 
Efter att Jennifer gått bort, startades en insamling för att samla in pengar som ska gå till mer forskning om hjärnhinneinflammation.
 
Edwina Grey säger:
”Jag vill bara att folk ska veta hur snabbt det gick. Ena stunden var hon okej, nästa var hon hjärndöd”.
 
En otroligt hemsk historia som verkligen sätter sina spår i en familj och de kommer nog återgå till det normala för dem, eller vad tror du?
 
Dela vidare för att varna för riskerna med hjärnhinneinflammation!
 
Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

Posted in Underbart
at 2018.02.24
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST