ANNONS

DENNA VECKA

Underbart

ANNONS

ANNONS

Lilla Jönssonligan och cornflakeskuppen, en härlig film som de flesta av oss har sett när vi var yngre. Med Charles-Ingvar “Sickan” Jönsson i huvudrollerna som är, en genialisk pojke, som alltid kommer på en ny plan verkar det som.
 
När han börjar i skolklassen 5A blir han inom kort vän med raggarbiltokige Ragnar Vanheden och kruttokige “Dynamit”-Harry, men får lite fiender på köpet.
 
Filmen utspelar sig 1953, och då är det filmisar som gäller bland ungdomarna. Det är då Sickan kommer på sin allra första kupp att komma åt en del drös med filmisar genom att bryta sig in på cornflakesfabriken, till hjälp har han Ragnar och Harry med sig.
 
Men nog om det, Charles-Ingvar “Sickan” Jönsson heter egentligen Kalle Eriksson, föddes den 27 juli 1984 och är idag 31 år gammal och jobbar som lärare.
 
Du hittar även honom i södra Stockholm, i videon här under kan du se hur “Charles-Ingvar Jönsson”, det vill säga Kalle Eriksson ser ut idag.
 

 
Och härliga Dynamit-Harry får man ju inte glömma, han heter egentligen Fredrik Glimskär och är idag 30 år gammal. Ta en titt på hur han ser ut idag i videon här under, ganska lik eller vad tycker du?
 

 
Tyvärr fanns det inga bilder alls på Ragnar Vanheden, det vill säga Jonathan Flumée, väldigt tråkigt tycker jag.
 
Men du kan minnas tillbaka och se hans yngre jag i trailern till Lilla Jönssonligan och cornflakeskuppen i videon här under.
 

Tycker du de var sig lika?

Dela gärna vidare till en vän på Facebook, Glöm inte att klicka på Gilla-knappen!

ANNONS

ANNONS

Posted in Underbart
at 2016.09.28
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST