ANNONS

DENNA VECKA

Gabriel Pålsson

Februari 25, 2018

ANNONS

ANNONS

Med åren förändras det vi tycker är viktigt och i unga år kanske vi känner att andra omdömen påverkar oss. Men med årens gång blir det allt mindre viktigt vad andra tycker och tänker om oss. För när man blir äldre förstår man att det inre är betydligt mer viktigt än det yttre.
 
Det var kanske också vad som gjorde att 41-åriga Kerry Grundhoefer kände sig redo för att göra en stor förändring.
 
Hon tog till sin hjälp frisören, även känd som ”The Makeover guy”, Christopher Hopkins och valde att lämna gamla vanor bakom sig och få ett helt nytt utseende.
 
make1
 
Innan hon fick kontakt med Christopher hade Kerry i åratals försökt dölja de gråa hårstrån som började dyka upp med årens lopp. Ofta använde hon starka, kemiska och även skadliga behandlingar för detta.
 
Efter att ha färgat sitt hår i årtionden var hennes hår känsligt för vissa produkter och det var även i samband med det som Kerry valde att göra förändringar.
 
make2
 
Hon bad Christopher om hjälp då hon visste att han var en av de skickligaste frisörerna i området och hon hoppades att han skulle klara av arbetet.
 
Så fort hon hoppat ner i hans frisörstol avslöjade hon att hon ville ha håret kortklippt, riktigt kortklippt. Kerry ville chocka sina vänner och bekanta med en look som speglade hennes personlighet och rimliga karaktär. Men som även visade upp hennes kärlek för livet.
 
make3
 
I det ögonblicket kapade Christopher av stora delar av hennes hår och Kerry blev såklart lite orolig men samtidigt var hon övertygad om att det krävdes en förändring.
 
Och det var inte bara Kerry som uppskattade den nya looken utan även hennes make.
 
Du kan se hennes förvandling i filmen nedanför:
 

 
Ibland behöver man förändra ett invant beteende, eller hur?
 
Dela vidare för att visa att man kan lämna mycket bakom sig när man blir lite äldre och visare!
 
Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

Posted in noje Underbart
at 2018.02.25
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST