ANNONS

DENNA VECKA

Gabriel Pålsson

Februari 25, 2018

ANNONS

ANNONS

Det finns få saker som kan vara så hemska som att bli lämnad av den man älskar. Och det är även, av helt förklarliga skäl, många människors största mardröm. Man har byggt upp ett liv tillsammans med en person som man vill leva ihop med, något som snabbt kan ryckas bort ifrån en.
 
Tyvärr kommer det alltid att finnas personer som av ett skäl eller annat inte vill stanna kvar, oavsett vad man har tillsammans och då tar relationen slut.
 
Amanda hade tillsammans med sin man försökt att skaffa barn under tre långa år men återkommande gånger fått missfall. Men till slut blev hon gravid och det var den lyckligaste tiden i deras liv, åtminstone borde det ha varit det.
 
De hade dessutom under två år sparat ihop pengar för att kunna köpa sitt drömhus och nu skulle de flytta in och bilda en ordentlig familj. Men när Amanda var i vecka 36, lämnade hennes make henne.
 
Amanda var förkrossad, förtvivlad och visste inte alls vad hon skulle ta sig till.
 
amanda1
 
Men en radiostation i Sydney, Australien som hört talas om Amandas berättelse och det gjorde att saker och ting började vändas till det bättre. De ansvariga på radiostationen blev rörda och även upprörda av hennes historia och ville göra något för henne.
 
Amanda var dock inte beredd på att få någon överraskning när hon fick en inbjudan till stationen.
 
Så här skriver radiostationen:
”När vi hörde om Amanda berättelse var vi tvungna att ge henne något hon aldrig skulle glömma. Amanda och hennes man försökte att få barn under 3 års tid, men misslyckades gång på gång.”
 
”Slutligen lyckades de få ett barn och Amanda är nu höggravid i 36:e veckan. Paret köpte sin första bostad och flyttade in för 2 månader sedan, efter att renoverat hela huset. Allting såg bra ut för Amanda och hennes familj..”
 
amanda2
 
”Men det hela fick ett abrupt och tragiskt slut, när hennes make stack från Amanda och huset. Men titta nu vad Amanda gjorde för upptäckt när vi satte in en kamera i hennes hem …”
 
Du kan se vad de gjorde i videoklippet nedanför:
 

 
En tragisk historia som dock fick ett väldigt oväntat slut, eller hur?
 
Dela gärna vidare den här fantastiska historien till dina nära och kära för att visa att bra saker kan hända!

ANNONS

ANNONS

Posted in noje Underbart
at 2018.02.25
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST