ANNONS

DENNA VECKA

Underbart

ANNONS

ANNONS

Skrivet av Isabelle Hogeby:
“I söndags skulle jag köra knäböj och ville testa att lyfta tyngre än vad jag brukar. Jag frågar en random person på gymmet om han kan tänka sig att passa när jag lyfter, vilket han kunde göra. Han även förklarade för mig att han var väl medveten om hur man skulle passa. “Tryggt!” tänkte jag. I denna stund valde jag även att filma (tur i oturen) för att i efterhand kunna se hur det såg ut. Se vad jag då fångar upp på film…

Här står jag med 65kg på ryggen och är totalt fokuserad. Backar bakåt och mannen tar tillfället i akt och utnyttjar situationen genom att lägga sina händer om mina bröst (vilket jag är totalt omedveten om i denna stund då jag fokuserar på tyngden). Därefter händer det att jag inte orkar att ta vikten på andra försöket, stången faller framåt tryckt över nacken och huvudet och mannen agerar inte ens. Han står fortfarande och håller kvar sina händer mot mina bröst och detta resulterar sedan i nacksmärtor.

När jag la upp denna film första gången (i söndags) på min facebook-sida blev jag så JÄVLA glad när jag såg i kommentarerna att det är män som har reagerat och skrivit hur oacceptabelt och kränkande detta är mot mig som tjej och sedan får jag se hur gymmet agerar och stänger av personen.
Det här visar starkt vilken NOLLTOLERANS det här är och att det finns grymma personer i denna värld som står upp för detta! Tack för er!!!”

Se videon här:

Denna händelse är från 23 december, 2014. Men det är lika viktigt att uppmärksamma att det INTE är okej med sådant här kräkande och sexuellt ofredande. Dela gärna vidare om du håller med!

ANNONS

ANNONS

Posted in Underbart TV
at 2016.06.09
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST