ANNONS

DENNA VECKA

Underbart

ANNONS

ANNONS

Otrohet är inget någon vill vara med om, det förstör både förhållanden och äktenskap.
 
Oftast slutar det med att man gör slut med personen eller väljer att ta ut en skilsmässa. I vissa fall förlåter man personen för sitt “misstag” men det blir ändå aldrig som det en gång var tidigare.
 
Man får svårt att lita på personen man en gång älskade av hela sitt hjärta. Andra vet inte riktigt vad de ska ta sig till när det händer, i visa fall känner man för att hämnas för att den personen ska må dåligt som man själv mår just då.
 
Detta är något Chris fick uppleva, han hade varit bortrest och hade sagt att han skulle komma hem igen till helgen, men han bestämde sig för att åka hem tidigare och överraska sin flickvän. Tur var väl det, för när han kom hem hittade han sin flickvän naken i sängen med en annan man.

 
I denna situation som Chris hamnade i, där man ser en annan person ligga bredvid personen man älskar, det slutar oftast väldigt dåligt, men Chris valde att hämnas på ett väldigt ovanligt sätt, som nog inte många har gjort tidigare. Ta en titt här under.
 

 

Vad tycker du om Chris hämnd? Hade du kunnat gjort samma sak eller hade du bara sagt tack och hejdå?
 
Att folk är otrogna händer tyvärr allt för ofta, som man själv kanske har svårt att förstå varför personen man älskar skulle göra något sådant.
 
Det är något den här soldaten fick uppleva, som gifte sig med sin flickvän och gjorde henne till sin fru för att föreviga sin kärlek. Innan han blev utskickad i tjänst.
 

 
Men efter några månader fick han ett samtal från sin frus föräldrar, där de berättade att hans fru hade sagt att hon hade fått tillåtelse av honom att ha sex med andra män för att han var homosexuell.
 
Detta stämde givetvis inte och kunde inte tro sina öron när han hörde det. Frun hade sammanlagt haft sex med 60 män innan han fick reda på något, och när han fick reda på det? Kolla här i videon ovanför får du se!
 
Moralen i denna historia är att man aldrig ska vara otrogen, bättre att sitta ner och prata med varandra om man känner att förhållandet/äktenskapet inte kommer hålla länge till.
 
Sanningen kommer alltid komma fram ändå om man är otrogen, precis som Chris själv fick uppleva, och det slutar ofta med att det slår tillbaka på personen som är otrogen, det kallas karma. Dela gärna denna historia vidare, Glöm inte att klicka på Gilla-knappen!

ANNONS

ANNONS

Posted in Gåtor
at 2016.08.28
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST