ANNONS

DENNA VECKA

Gabriel Pålsson

ANNONS

ANNONS

Under en längre tid hade den här mannen misstänkt att hans flickvän var otrogen, något som han dock inte kunde bekräfta. Han ville inte bara konfrontera henne om det vara var så att han var paranoid och kanske svartsjuk.
 
Personen han trodde att hon var otrogen med var dessutom hans bästa vän, något som nog ingen tyckt om att misstänka. För att både tappa förtroendet för förhållanden och samtidigt tappa sin bästa vän är inget som man vill vara med om, utan tvärt om är det här nog många människors värsta mardröm.
 
För att kunna bekräfta sina misstankar bjöd han hem sin bästa vän och för att se vad som hände när han lämnade rummet satte han upp en dold kamera. Något som visade klart och tydligt vad som pågick.
 
otrogen1
 
För visst fick han sina misstankar bekräftade men han gör allt på ett väldigt lugnt och sansat sätt. Det är nog många som hade reagerat på det här helt annorlunda än vad den här mannen gjorde.
 
otrogen2
 
För när han tittade på vad hans flickvän och hans bästa vän gjorde varje gång han lämnade rummet, så fick han snabbt klart för sig att visst hade de ett hemligt förhållande. Det tar inte heller många sekunder efter att han lämnat rummet innan de börjar visa sig extra kärleksfulla mot varandra.
 
otrogen3
 
Man kan nog ställa sig frågan hur det här paret tänkte när de i samma hem som bästa vännen bor i håller på, på det här sättet. Men samtidigt kanske det var lika bra att han fick reda på vad som pågick och att han hade både en flickvän och en bästa vän som inte var att lita på.
 
otrogen4
 
Dessutom hämnas han på ett helt fantastiskt sätt, som du kommer att se i filmen nedanför som kommer från den dolda kameran:
 

 
Vad tycker du, agerade han helt rätt eller kunde han ha gjort det på ett helt annat sätt?
 
Dela gärna vidare för att se vad dina vänner och bekanta tycker om hur mannen reagerade!
 
Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

Posted in noje Underbart
at 2018.02.26
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST