ANNONS

DENNA VECKA

Gabriel Pålsson

ANNONS

ANNONS

En hushållerska var på väg till sitt arbete i New York då hon gjorde en fruktansvärd upptäckt. I en bil som var parkerad och delvis täckt med snö, satt en gammal kvinna. Det verkade som om hon var medvetslös och hushållerskan kunde inte få någon som helst indikation på att hon levde.
 
Hon ringde därför till polisen i New York som omedelbart ryckte ut till platsen, man försökte till en början själva att komma i kontakt med kvinnan. Men det visade sig vara omöjligt och man gjorde även ett snabbt försök att komma i kontakt med ägaren till bilen, som inte svarade.
 
docka
 
Då insåg man fort att det krävdes att man krossade rutan på bilen för att försöka rädda kvinnan. Om det nu var så att den gamla kvinnan fortfarande levde eller om bara sov. Man tyckte dock att det fanns klara indikationer på att det var en äldre kvinna i nöjd.
 
Poliserna krossade rutan och var beredda på att ge henne hjärt- och lungräddning men man upptäckte fort att det var något konstigt med den gamla gumman. Trots att hon såg helt livs levande ut så var det faktiskt inte en riktig människa.
 
docka1
 
Istället visade det sig vara en docka, väldigt välgjord, som lurat både hushållerskan men även flera poliser som kallats till platsen. Hur det kom sig att man satt en docka i framsätet på bilen vet man ännu inte riktigt och inte heller om vad konsekvenserna utöver den krossade rutan kan bli.
 
Flera polispatruller krävdes och dessutom hade man andra räddningstjänster beredd på att hjälpa till.
 
Du kan själv se ett nyhetsinslag om händelsen nedanför:
 

 
Visst ser dockan ut att vara väldigt levande men skulle du ha blivit lurad av den eller inte?
 
Dela gärna vidare om du likt oss inte kunnat se någon som helst skillnad!
 
Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

Posted in nyheter Underbart
at 2018.02.27
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST