ANNONS

DENNA VECKA

Gabriel Pålsson

Februari 26, 2018

ANNONS

ANNONS

Den mest kända sångaren när det kommer till sången ”O Helga Natt”, är självklart Jussi Björling. Än så länge är han nog den som de flesta tänka på när de hör sången. Men nu finns det någon som faktiskt kan sjunga nästan lika bra som Jussi, kan till och med bättre.
 
Det är operasångaren Rickard Söderberg som tillsammans med en barnkör sjunger den här fantastiska sången vi alla känner till i Örgrytes kyrka. Det är en nästan magisk upplevelse när man hör kombinationen av hans vackra stämma med de ljusa rösterna från barnkören.
 
rickard1
 
De som sitter i publiken fick nog precis den konserten de hade tänkt och önskat sig. Som tur är förevigades framträdandet av SVT, då det hade varit en tragisk förlust för mänskligheten om det aldrig spelades in.
 
rickard2
 
För Rickard Söderberg kan verkligen sjunga och han är verkligen en man som kan utmana Jussi när det kommer till sången ”O Helga Natt”. Redan när han börjar sjunga får man gåshud men det blir inte riktigt helt perfekt innan barnkören kommer in, då blir det ett nästan magiskt framträdande.
 
De som såg det hela på plats, måste ha fått precis vad de trodde att de skulle få, en julkonsert utan dess like. Om man inte kände till Rickard Söderberg sedan tidigare borde man absolut se klippet och upptäcka vilken fantastisk röst han har.
 
Du kan se hela framträdandet nedanför:
 

 
Vi kan inte göra annat än att börja spela det här varje jul, det är nämligen helt underbart och man känner verkligen med vilken känsla han sjunger, eller vad tycker du?
 
Dela gärna vidare det här underbara framträdandet av Rickard Söderberg om du likt oss tycker att det är en helt fantastisk kombination med hans och barnkörens röster!
 
Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

Posted in noje Underbart
at 2018.02.26
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST