ANNONS

DENNA VECKA

Gabriel Pålsson

Februari 24, 2018

ANNONS

ANNONS

Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig att det ska gå och man kan då antingen skämmas eller vara öppen med vad som gått fel. Ellen Bergström gjorde det sistnämnda, hon var öppen på många sätt som nog väldigt många människor inte hade valt att vara.
 
Det brukar dock vara så här dramatiskt för de allra flesta av oss, utan tvärtom mycket mindre. Ellen Bergström hade försökt att hitta ett par nya byxor, men utan att riktigt lyckas med det. Hon besökte flera butiker under sin shoppingrunda, men inget kändes rätt.
 
ellen2
 
Sedan besökte hon Gina Tricot, där hon även testade ett par byxor som hon tyckte verkade passa bra men som skulle sluta på ett helt annat sätt än vad Ellen tänkt sig. Som hon senare skrev på Instagram ”Hoppade rumpan bara ut”.
 
När hon väl försökte få på sig byxorna så sprack dem, inte helt förväntat, men det händer nog oftare än vad man kan tro. Istället för att försöka dölja det hela, så tog Ellen en bild på det hela med texten ”Förlåt Gina Tricot”.
 
ellen3
 
En väldigt ärlig och öppnare bild än så här får man nog leta efter, de allra flesta skulle nog bara försöka att dölja att byxorna gått sönder. Men Ellen själv kände att det var viktigt att vara ärlig och den här fantastiska bilden har nog fått många att börja skratta.
 
Vi tycker att det var väldigt modigt av Ellen som vågade visa upp sig på det här sättet, öppet inför alla, samtidigt som hon också bad om ursäkt för skadan, men vad tycker du?
 
Dela gärna vidare för att visa hur fantastiskt modig Ellen var i den här situationen!
 
Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

Posted in noje Underbart
at 2018.02.24
With 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEST LÄST