Om oss

Underbart.nu ägs och drivs av Axelro E-handel AB, 559474-9896.

Allt startade med Axelro AB år 2015 med en produkt, vår prisbelönta 3D smart SHIATSU Nackmassage.

Årets Nyföretagare

2017 Blev vi årets Nyföretagare i Haninge.

Nackmassage – En sann saga

Nyföretagarcentrums film efter vi fått priset Årets Nyföretagare.

Idag säger vi!

Välkommen till vår koncern, där Axelro Holding AB (organisationsnummer 559474-9540) fungerar som moderbolag. Vi är en dynamisk och växande företagsgrupp med fokus på att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster genom våra specialiserade e-handelssidor. Vår koncern består av två dotterbolag: Axelro E-handel AB (organisationsnummer 559474-9896) och Axelro AB (organisationsnummer 559022-0611). Tillsammans driver vi ett antal framgångsrika e-handelsplattformar som möter olika kundbehov och intressen.

Våra E-handelssidor

Axelro.se På Axelro.se erbjuder vi ett brett sortiment av produkter inom friskvård och livsstil. Vårt mål är att förse våra kunder med allt de behöver för att skapa ett bekvämt och aktiv leverne.

Nackmassage.se Nackmassage.se är specialiserad på produkter för massage och avkoppling. Här hittar du allt från enkla nackmassagekuddar till avancerade massagemaskiner, utformade för att förbättra ditt välbefinnande.

Buslandet.se Buslandet.se är en e-handelssida inriktad på leksaker och barnprodukter. Vi strävar efter att erbjuda säkra, pedagogiska och roliga leksaker som stimulerar barnens kreativitet och lärande.

Ecovet.se Ecovet.se är dedikerad till produkter för husdjur och deras ägare. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av ekologiska och hållbara produkter för att säkerställa dina husdjurs hälsa och välbefinnande.

Shopkungen.se Shopkungen.se är din destination för alla möjliga lågprisprylar. Här hittar du produkterna som gör ditt liv enklare, roligare och mer underhållande.

Underbart.nu Underbart.nu erbjuder unika och skräddarsydda produkter för alla tillfällen. Vi strävar efter att göra din shoppingupplevelse så smidig och inspirerande som möjligt med ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa produkter.

Vårt Åtagande

Vi på Axelro Holding AB och våra dotterbolag är engagerade i att leverera högkvalitativa produkter och exceptionell kundservice. Vårt mål är att överträffa våra kunders förväntningar genom att kontinuerligt förbättra våra produkter och tjänster. Vi tror på att skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda värde, innovation och en personlig touch i allt vi gör.

Tack för att du besöker oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att hitta precis det du behöver.

Kontakta Oss

Använd gärna webbformuläret för att kontakta oss.

Det går även bra att kontakta oss på följande alternativ.

E-post: ehandel@axelro.se 
Telefon: 08 559 24 406 *
*(vi rekommenderar att ni skickar e-mail eftersom vi har svårt att hinna med telefonsamtal)

Vanlig post skickas till:
Underbart.nu /CO: Axelro E-handel AB
Söderhagsvägen 29B
136 49 Vega

Vid retur av en beställning så måste ni kontakta oss först via webbformuläret eller e-post, det går inte att skicka tillbaka paket på vår postadress.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn